Bodrum Orman Yangını - Bodrum'da orman yangını - Sputnik Türkiye / Bodrumdaki yangından geriye siyah kaldı.muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan ve 6 saat sonra kontrol altına alınan yangın sonrasında binlerce çam ağacı.

Bodrum Orman Yangını - Bodrum'da orman yangını - Sputnik Türkiye / Bodrumdaki yangından geriye siyah kaldı.muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan ve 6 saat sonra kontrol altına alınan yangın sonrasında binlerce çam ağacı.. Rüzgarın da etkili olduğu bölgeye çok sayıda orman ve itfaiye ekibi ile arazöz sevk edildi. Bodrumdaki yangından geriye siyah kaldı.muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan ve 6 saat sonra kontrol altına alınan yangın sonrasında binlerce çam ağacı. Orman genel müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, saat 14.15'te muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda saat 19.30 itibarıyla kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın bodrum ve milas ilçelerinde çıkan orman yangınları kontrol altına alındı.

Milas'ta akgedik barajı mevkisinde ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları, 21 arazöz, 10 su. 16 temmuz muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum orman yangını bodrum'da makilik alanda yangın çıktı. Bodrum'daki orman yangın otellere ulaşmadan söndürüldü. Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda inceleme yaptı.

Bodrum'da orman yangını...Alevler köylere ulaştı ...
Bodrum'da orman yangını...Alevler köylere ulaştı ... from www.memurlar.net
Muğla'nın bodrum ilçesinde orman yangını çıktı. Bodrumdaki yangından geriye siyah kaldı.muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan ve 6 saat sonra kontrol altına alınan yangın sonrasında binlerce çam ağacı. Bodrum mazı mahallesi'nde yerleşim birimlerinin yakınlarında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Dha 16 temmuz 2019 salı, 16:27 güncelleme: Yangını söndürmek için havadan ve karadan. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan muğla 'nın bodrum ilçesine bağlı mazı mahallesi'ndeki orman lık alanda henüz belirlenemeyen bir. Muğla'da iki ilçede orman yangını çıktı. Milas'ta akgedik barajı mevkisinde ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları, 21 arazöz, 10 su.

Yangının yerleşim yerlerine yakın olduğu belirtildi.

Rüzgarın da etkili olduğu bölgeye çok sayıda orman ve itfaiye ekibi ile arazöz sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına muğla orman bölge müdürlüğüne ait 2 helikopter, 10'a yakın arazöz ve. 16 temmuz muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Gündoğan mahallesi, yayladağ mevkisinde henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangına 3 helikopter, 6 arazöz, 3 su tankeri ve 1 dozer ile müdahale ediliyor. Bodrum'da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda inceleme yaptı. Vatandaşlar daha sonra yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı. Bodrum'daki orman yangınında 50, milas'ta 6 hektar ormanlık alan zarar gördü. Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'da iki ilçede orman yangını çıktı. Aydın'ın bozdoğan ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınından evleri son anda kurtarılan vatandaşlar yaşadıklarını anlattı.

Saat 14.15 sularında bodrum ilçesi mumcular mahallesi kanalyolu. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına muğla orman bölge müdürlüğüne ait 2 helikopter, 10'a yakın arazöz ve. Bodrum'da ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ve milas ilçelerinde çıkan orman yangınlarına müdahale sürüyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Bodrum'daki orman yangını kontrol altına alındı
Bodrum'daki orman yangını kontrol altına alındı from www.gaste24.com
Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. Dha 16 temmuz 2019 salı, 16:27 güncelleme: Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde orman yangını çıktı. Bodrum'daki orman yangınında 50, milas'ta 6 hektar ormanlık alan zarar gördü. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5. Gündoğan mahallesi, yayladağ mevkisinde henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangına 3 helikopter, 6 arazöz, 3 su tankeri ve 1 dozer ile müdahale ediliyor. Yangını söndürmek için havadan ve karadan.

Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınından evleri son anda kurtarılan vatandaşlar yaşadıklarını anlattı.

Alevlere havadan ve karadan müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı. Rüzgarın da etkili olduğu bölgeye çok sayıda orman ve itfaiye ekibi ile arazöz sevk edildi. Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. 16 temmuz muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan muğla 'nın bodrum ilçesine bağlı mazı mahallesi'ndeki orman lık alanda henüz belirlenemeyen bir. Yangında 5 hektarlık alan zarar gördü. Dha 16 temmuz 2019 salı, 16:27 güncelleme: Orman genel müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, saat 14.15'te muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda saat 19.30 itibarıyla kontrol altına alındı. Bodrum'un torba mevkiinde akşam saatlerinde dün henüz belirlenemeyen bir nedenle çöplük alanda çıkan ve yakındaki ormanlık alana sıçrayan yangın, kent. Bodrum orman yangını bodrum'da makilik alanda yangın çıktı. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Yangını söndürmek için havadan 9 helikopterle müdahaleye başlanırken, milas orman i̇şletme müdürlüğü ve muğla büyükşehir belediyesi bodrum i̇tfaiye grup amirliği'ne bağlı çok sayıda ekip de.

Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. + bodrum mumcular mahallesi'nde çıkan orman yangınında alevler bayır köyünde tehlikeli boyuta ulaştı. Muğla'da iki ilçede orman yangını çıktı. Bodrum'daki orman yangın otellere ulaşmadan söndürüldü.

Bodrum'daki orman yangını söndürüldü - Muğla Kent Gazetesi
Bodrum'daki orman yangını söndürüldü - Muğla Kent Gazetesi from www.muglakentgazetesi.com
Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda. Aydın'ın bozdoğan ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Saat 14.15 sularında bodrum ilçesi mumcular mahallesi kanalyolu. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Bodrum'a bağlı mumcular mahallesi bayır küme evleri yakınlarında saat 14.30 sıralarında çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan müdahale ile kontrol altına alındı. Gündoğan mahallesi, yayladağ mevkisinde henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangına 3 helikopter, 6 arazöz, 3 su tankeri ve 1 dozer ile müdahale ediliyor.

Alevlere havadan ve karadan müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı.

Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Mumcular mahallesi eski bodrum yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Saat 14.15 sularında bodrum ilçesi mumcular mahallesi kanalyolu. 16 temmuz muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum'da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Bodrum mazı mahallesi'nde yerleşim birimlerinin yakınlarında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Yangının yerleşim yerlerine yakın olduğu belirtildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın bodrum ve milas ilçelerinde çıkan orman yangınlarına müdahale sürüyor. Aydın'ın bozdoğan ilçesinde orman yangını çıktı. Yangını söndürmek için havadan ve karadan. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangında 5 hektarlık alan zarar gördü.

Yangına havadan ve karadan müdahale edildi ve yangın kontrol altına alındı bodrum yangın. Muğla'nın bodrum ilçesinde orman yangını çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar